UZAKTAN EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

Kültür ve Turizm Bakanlığınca Matbaa ve Yayınevi Yetkilendirilme Sürecimiz Tamamlandı

Ordu Üniversite Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (ODÜZEM) olarak, üniversitemiz adına Matbaa ve Yayınevi yetkilendirmesini Kültür ve Turizm Bakanlığından almış bulunmaktayız. ODÜZEM olarak bu hizmetleri verebilme yetkimiz olduğunu, başta akademik personelimiz ve öğrencilerimiz olmak üzere tüm ilgililere; kitap, tez, ders kitabı, kitapçık gibi tüm baskı çalışmalarında kapak tasarımı, dizgi, mizanpaj, dil incelemesi ve ISBN işlemleri gibi tüm baskı süreçleri için bu alandaki çalışmalarla ilgili çözüm notkası olduğumuzu belirtmek isteriz. ODÜZEM olarak tüm baskı ve tasarım danışmanlığı için tüm personelimize, öğrencilerimize ve gelecek diğer taleplere çözüm üretmek için hazırız.

Merkez Müdürlüğü

Eklenme Tarihi : 17-06-2019 15:16:47