UZAKTAN EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

2023-2024 Güz Yarıyılı Sınavları Eksiksiz Bir Şekilde Tamamlandı

Üniversitemiz genelinde Ortak Zorunlu Dersler olarak ifade edilen; Atatürk ilkeleri ve İnkılap Tarihi I, Türk Dili I ve Yabancı Dil I derslerinin güz dönemindeki süreci eksiksiz bir şekilde tamamlandı. Ara Sınav, Telafi Sınavı, Yarıyıl Sonu Sınavı ve Bütünleme sınavları tüm birimlerde yüz yüze gerçekleştirildi. Sürece katkı sağlayan; ortak zorunlu dersler sınav danışmanlarımıza, salon görevlilerimize ve sınav evrak nakli gibi alanlarda görev alan tüm akademik ve idari personelimize teşekkür ederiz.

Ayrıca Öğrenme Yönetim Sistemimizde çevrimiçi yöntemle yürütülmekte olan fakültelerimiz pedagojik formasyon derslerinin de tüm sınavları yüz yüze eksiksiz bir şekilde yürütülmüştür. Aynı şekilde bu sınavlarda da görev alan tüm akademik ve idari personelimize teşekkür ederiz.

Yine üniversitemiz genelinde yürütülmekte olan ortak seçmeli derslerin eğitim öğretim süreci ve sınavları çevrimiçi yöntemle planlı bir şekilde eksiksiz olarak tamamlanmıştır. Toplam 30 ders ve 3668 öğrencinin ders ve sınavlarında özverili bir şekilde dönemi tamamlayan hocalarımıza merkez müdürlüğümüzle koordineli olarak süreci yürüttükleri için teşekkür ederiz.

Tüm derslerin notları ilgili öğretim elemanlarınca öğrenci bilgi sistemine yüklenerek 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı Güz Dönemi tamamlanmış oldu.

ODÜZEM


Eklenme Tarihi : 26-02-2024 10:30:54